Cases

We werken in allerlei branches. Door de jaren heen hebben we met veel opdrachtgevers samengewerkt aan mooie projecten. Kijk wat onze opdrachtgevers over ons zeggen en laat je inspireren bij onze cases.

REMA heeft ‘easy’ sinds de oprichting in 1951 in haar DNA. Oprichter Frits van der Ree leverde toen al zijn gereedschappen aan de regionale maakindustrie onder het motto: maak het je klanten makkelijk. Mireille van der Ree en Jo Dullens besturen REMA nu nog met dezelfde focus: het ontzorgen van relaties. Begin 2016 zijn REMA en DimCoppen samen een traject ingegaan om deze belangrijkste kernwaarde van REMA te verankeren in een corporate campagne.

Bezoekerscentrum Maasduinen van Limburgs Landschap is een zeer unieke locatie: óp de sluis tussen het Reindersmeer en de Maas in het Noord-Limburgse Well. Elk bezoek aan dit nationaal park is een belevenis. En daar mocht DimCoppen Design aan bijdragen.

Ook voor mkb'ers kunnen wij veel betekenen op het gebied van communicatie en marketing. Voor Dierenkliniek Roerdalen bijvoorbeeld, een moderne, professionele kliniek voor gezelschapsdieren in Melick. Zij waren op zoek naar een bedrijf dat kon helpen bij het opnieuw opzetten van hun website en bedrijfsfolder.

Philips vroeg ons om een functioneel bewegwijzeringssysteem voor bezoekers en medewerkers op bedrijventerrein Rothe Erde in Aken. We maakten een plan van aanpak dat het merk Philips zowel buiten op het terrein (macro-niveau) als binnen in de fabrieken (micro-niveau) krachtig neerzette. Gedachtengang was dat niet alleen Philips op dat grote bedrijventerrein duidelijker aanwezig moest zijn en dat je er logisch je weg moest kunnen vinden, maar ook dat de productielijnen en producten in de fabrieken duidelijker zichtbaar moesten zijn.

Elektrotechnische componenten verrassend in beeld. Hûh? Dat klinkt een beetje gek misschien. Maar we did it. Voor EVG brachten we kabeltjes en verbindingsstukken met een touch of design in beeld. Het lijkt bijna kunst. De beelden gebruikten we in o.a. de folder. Ze geven een extra level aan de uitstraling van EVG.

Na een grootschalige verbouwing en uitbreiding ontstond in 2016 het Museumplein Limburg: een uniek plein dat bestaat uit Continium Discovery Center, Columbus Earth Theater en desigmuseum Cube. De rode draad tussen de drie onderdelen is het verhaal over de relatie tussen mens en aarde: hoe richten wij de aarde in en welke voorwerpen gebruiken wij daarbij?

Basisschool De Violier bestaat sinds 2003. Met ruim 600 leerlingen en meer dan 50 medewerkers is het de enige basisschool in de kern Maasbree. DimCoppen heeft in de loop der jaren de nodige ervaring opgedaan op het gebied van communicatie voor onderwijsinstellingen.