Blog

Onze medewerkers zijn altijd up-to-date in hun kennis over hun vakgebied. Ook kijken ze graag verder en zitten ze niet verlegen om een gefundeerde mening. Lees meer in ons blog over actuele zaken, verrassende opvattingen en leuke inkijkjes in het communicatievak.

Consistentie in communicatie en in merkbeleving, dat is mijn grote passie. Als ik daar goede voorbeelden van tegenkom word ik blij. Nóg blijer word ik als we zelf een goed voorbeeld van 360º Branding hebben neergezet. Dat deel ik graag met u.

Nee dit wordt geen weemoedig schrijven over vergane glorie. Want passé is papier als communicatiemiddel natuurlijk zeker niet.

Waar haal je je inspiratie vandaan, was een eerder blog. Een van de vragen die volgde op deze blog was "maar hoe weet je nu wat hip, hot en trendy is?”

Ook eens ooit aan meegedaan? Het Groot Dictee der Nederlandse taal. Meestal besluit ik wel mee te doen wanneer ik zappenderwijs struikel over Philip Freriks die nadrukkelijk vreemde volzinnen formuleert en herhaalt.

Waarom zijn er zoveel mensen die bloggen? “To share, to connect, to create, to inspire.”

‘Symmetrie is geen design’, riep een oud collega weleens uit als ie achter andermans beeldscherm doorliep waarop zich vormen lieten zien van spiegelende aard. Stukken tekst die vanuit een midden naar links en rechts gelijkelijk verdeeld zijn. Of beeldmateriaal dusdanig geplaatst dat er een evenwicht ontstaat dat aan beide zijden min of meer gelijk is.